Barceló: “Hem de vacunar-nos tots perquè és l’única porta de sortida a la crisi sanitària”

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha rebut la primera dosi de la vacuna enfront de l’coronavirus, després de ser esmentada en el punt de vacunació que li correspon, que es troba a la població d’Elda.

Ana Barceló, natural de Sax, ha estat citada al Pavelló Blau d’Elda, ja que en aquests moments està sent vacunada la població de la franja d’edat a la qual pertany. Per això, ha rebut la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca, que és el tipus de vacuna que s’està administrant als ciutadans d’entre 60 i 69 anys.

Ana Barceló ha assenyalat, després de rebre aquesta primera dosi, que la vacuna és l’inici per posar fi a la pandèmia i ha afegit que “són molts els milions de persones vacunades” i cal continuar amb el procés per intentar recobrar una certa normalitat. “És l’única porta a la sortida de la crisi sanitària i de la pandèmia”, ha afegit la titular de Sanitat.

A més de “convidar a tots els ciutadans a posar-se la vacuna”, Barceló ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat respecte a les últimes informacions sobre la vacuna de AstraZeneca: “Es tracta d’una vacuna segura i fiable, tal com aconsellen els experts, i els seus beneficis estan molt per sobre de les possibles reaccions adverses que pugui produir “.

Per tant, la consellera ha animat a tota la població de la Comunitat Valenciana al fet que “ens fiem de les decisions que prenen els experts, així serem capaços de fer front a la COVID-19”.

Finalment, s’ha mostrat agraïda per l’immens esforç que s’està realitzant en els diferents punts de vacunació de la Comunitat Valenciana i ha indicat que “cada vegada i cada dia estem més a prop de superar aquesta pandèmia”.

Barceló, que inicialment pretenia vacunar-se a la fi de l’procés, ha acudit finalment a la cita amb el seu grup d’edat per reforçar el missatge que aquesta vacuna és segura com qualsevol de les altres.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: