Baldoví: “Compromís és el vot que se queda ací, treballa i pensa per als d’ací i és garantia d’un Govern més valent ambiciós i reivindicatiu”

«Compromís ha fet possiblement la seua millor campanya i l’ha feta amb la millor gent del món. Ha sigut una campanya que va arrancar molt prompte però, principalment, ha sigut una campanya basada en les propostes. Mentre uns altres parlaven d’altres coses que no tenen a veure amb els problemes reals de la gent, dels nostres pobles, o amb les dificultats de cinc milions de valencians i valencianes, nosaltres ens hem centrat en fer propostes i donar solucions per a la gent que viu i treballa ací”. Així ho ha manifestat el candidat de Compromis a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, després de visitar el Mercat Central de Castelló, acompanyat pel cap de llista a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, i el candidat a l’alcaldia, Ignasi Garcia, entre altres.

Baldoví ha afegit que, per això, “hem fet propostes en Sanitat, com la nostra proposta perquè ens atenguen en un màxim de 72 hores; o tindre un psicòleg en cada centre de salut i cada ambulatori. Per això hem fet propostes en Habitatge, com la construcció de 5.000 habitatges públics de la mà dels ajuntaments per a millorar el parc públic d’habitatge”. En definitiva, ha conclòs Baldoví, “una campanya plena plena de propostes que arriba a la seua final. I en aquest final, un missatge molt clar: el vot a Compromís és un vot que es queda ací, que treballa ací, que pensa ací i per als d’ací. Que garanteix un Botànic més reivindicatiu amb Madrid, més valent, més reivindicatiu, més ambiciosos en les polítiques socials, econòmiques i mediambientals… i en definitiva, un vot útil. Per això anime a gent perquè el diumenge, ploga o neu, vagen a votar perquè ens estem jugant seguir en la senda del futur o tornar al fangar del qual veníem en el 2015”.

Per part seua, el cap de llista de Compromís a les Corts per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà, ha afirmat que “hem fet una campanya que hem estat passant poble poble a poble escoltant les seues necessitats i les seues reivindicacions i fent proposades per a donar-li un nou impuls al govern del Botànic. Un impuls molt més ambiciós i on les comarques de Castelló i Compromís estiguen encara amb més presència i amb més força per a liderar les solucions per a les persones treballadores d’aquest país”. Segons Marzà, “hem vist i tenim molt clar que en cada acte que hem anat cada vegada hem sigut més gent que en 2015 i que en 2019. Hem anat creixent en aquesta campanya i tenim clar que el vot a Compromís és la garantia d’un govern valent i d’un govern d’esquerres. Votar a Compromís és la garantia que totes les persones que voten a Compromís tindran una representació a la seua altura que farà que el País Valencià siga un lloc més just, més lliure i on es visca millor”.

Per això, afig Marzà, “nosaltres apel·lem a tota la ciutadania al fet que sap que els problemes reals de la gent només els pot solucionar aquelles persones que coneixem el dia a dia, que escoltem els problemes reals de la gent i els oferim solució”. Així, recordem a “aquelles persones que tenen la necessitat de continuar avançant que el seu vot amb garantia, el seu vot amb la representació segura i que frenarà un govern de l’extrema dreta és el vot a Compromís, especialment a les comarques de Castelló”.

Finalment, el candidat de Compromís a l’alcaldia, Ignasi Garcia ha afirmat que “Compromís pot estar orgullosa de la campanya, una campanya que es va iniciar molt prompte i en la qual hem recorregut els barris pam a pam. Tenim un projecte de ciutat i hem demostrat durant aquests debats i durant aquesta campanya que segurament som la força d’esquerres que més clar té el que necessita la ciutat de Castelló i la seua ciutadania. Ara arriba el torn de la ciutadania, que té l’oportunitat de decidir entre tornar al passat, a les retallades a la corrupció… o si vol avançar en drets, en serveis i oportunitats. I el que és clar és que Compromís som la garantia d’un govern d’esquerres i que les forces d’esquerra tinguen la suficient força perquè es repetisca un govern d’esquerres a la ciutat de Castelló”.

Informació i Foto: Compromis

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: