Arcadi España situa “la sostenibilitat i la innovació” com “els principals reptes” del transport del futur

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha situat “la sostenibilitat i la innovació” com “els principals reptes” de l’transport de el futur i ha reiterat el compromís de la Generalitat “per portar a terme iniciatives” en ambdues àrees “amb l’objectiu de desenvolupar un context òptim i respectuós amb l’entorn per al trànsit i la logística”.

En aquests termes s’ha pronunciat el màxim responsable de Mobilitat després de la signatura de la Declaració d’intencions sobre el Programa de Desplegament de l’Economia de l’Hidrogen Verd en el Sector de l’Transport i la Logística a l’Àrea Metropolitana de València i el Port de València, València Vall d’Hidrogen-H2VLC, entre l’Ajuntament de València, la Fundació Valenciaport i la Universitat Politècnica de València. A l’acte han assistit també la secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Maria Pérez, i la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat, Anaïs Menguzzato.

“Avançar i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’àrea metropolitana de València és l’objectiu i, per aconseguir-ho, cal apostar per mitjans menys contaminants. El camí cap al futur passa, sí o sí, per la sostenibilitat”, ha assegurat el conseller.

“Per a això, és a dir, per a ser capaços de desenvolupar projectes orientats a frenar el canvi climàtic ia avançar en la descarbonització, on la innovació juga un paper fonamental per reduir la petjada ecològica, l’aliança entre les diferents administracions és fonamental”, ha sostingut Arcadi Espanya.

“Les ciutats no són illes – ha reflexionat el conseller-, i per això, la gestió en aquest àmbit s’ha de fer amb una visió més global, que impliqui les diferents institucions presents en les àrees metropolitanes en benefici de la població de tots els municipis que la conformen “.

Finalment, Arcadi España ha tancat la seva intervenció amb paraules d’agraïment i reconeixement als treballadors i treballadores de el sector del transport “per la seva dedicació, esforç i treball” durant la pandèmia de COVID-19.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: