Arcadi España aposta per un sistema ferroviari de transport de mercaderies “capaç d’unir sostenibilitat i competitivitat”

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha apostat aquest divendres per establir un sistema ferroviari de transport de mercaderies “capaç de conjuminar sostenibilitat i competitivitat”.

Espanya, que ha participat aquest divendres a la presentació de la campanya ‘Mercaderies al tren’, l’objectiu de la qual és posar en valor el transport de mercaderies per ferrocarril, ha reflexionat sobre “la necessitat d’compassar l’activitat logística i comercial amb sistemes de transport” respectuosos amb l’entorn i el medi ambient”.

“El Govern valencià, en col·laboració amb altres administracions i amb el sector privat, té com a un dels seus reptes capitals treballar i desenvolupar actuacions per frenar el canvi climàtic i, en aquest sentit, és essencial avançar en infraestructures sostenibles”, ha conclòs el titular d’obres públiques.

El conseller ha estat acompanyat a l’acte per la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez; el comissionat del Govern per al desenvolupament del Corredor mediterrani a Espanya, Josep Vicent Boira, i l’eurodiputada, Inmaculada Rodríguez-Piñero.

Campanya ‘Mercaderies al tren’

La campanya ‘Mercaderies al tren’, que s’inicia a la ciutat de València, preveu la distribució de contenidors a llocs clau de diferents ciutats per donar visibilitat a l’opció del transport de mercaderies per ferrocarril.

A més, s’habilitarà una pàgina web (www.mercanciasaltren.com) on es mostraran les dades de sostenibilitat que es poden aconseguir impulsant el tren i es recolliran firmes dels que volen sumar-se a aquesta iniciativa, tant empreses com particulars.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: