Arcadi España analitza juntament amb l’Institut d’Estudis Econòmics de la Província d’Alacant les prioritats en infraestructures per a la província

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Arcadi Espanya, ha reiterat l’aposta ferma del Consell per la província d’Alacant després de reunir-se amb representants de l’Institut d’Estudis Econòmics de la Província d’Alacant (INECA).

En aquesta trobada s’ha analitzat el darrer Informe de Conjuntura Socioeconòmica de la província elaborat per INECA que, segons ha assenyalat el conseller, és “un referent d’anàlisi econòmica objectiu que ens serveix d’orientació des de la perspectiva de la societat civil que té un coneixement molt proper de les necessitats de la província “.

Arcadi Espanya ha explicat que l’empresariat li ha traslladat les seves inquietuds en matèria d’infraestructura com en el cas de la connexió de l’aeroport, la importància del tren de la costa, i la necessitat d’una bona xarxa de transport públic, així com l’impuls a la mobilitat sostenible.

A més, també s’han interessat per l’estat de la Vega Baixa després dels efectes de la passada DANA del mes de setembre i de les ajudes plantejades pel Consell per a pal·liar els danys causats.

En aquest sentit, el conseller ha indicat que la Generalitat ha mobilitzat 61,3 milions d’euros en diversos tipus d’ajudes com per a les corporacions locals, per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat, per al lloguer d’habitatges, a persones propietàries de habitatges dels municipis afectats, substitució d’automòbils i motocicletes, i un Pla d’Ocupació Extraordinari per realitzar obres o serveis d’interès general o social en els municipis afectats pel temporal etc.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: