Anil Murthy “A finals d’octubre es posa en marxa el projecte Area Afició del ValenciaCF”

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

Anil Murthy ha anunciat en l’acte de lliurament dels vehicles Alfa Romeo a la primera plantilla del València CF que, a finals d’aquest mes d’octubre, es llançarà el “Àrea afició”.

Un dels objectius que s’ha marcat el president del Club és sobresortir en la relació amb els aficionats, que han d’estar sempre al centre dels seus plans, sent beneficiós tant per l’entitat com per als partners: “A nivell institucional, el Club treballarà dur per a construir una relació directa i forta amb cada un dels aficionats. No més grans paraules i campanyes, però sí accions reals per demostrar que el València CF és sincer sobre això “.

En l’inici de Laliga Mestalla ha presentat una major afluència d’aficionats que en la temporada anterior (8.684 seguidors més respecte a les quatre primeres jornades com a local en la temporada 2016.17), però l’objectiu és seguir creixent cada partit. Anil Murthy va ser molt clar: “Volem als aficionats de tornada a l’estadi, omplint-i fent-ho d’ell una fortalesa quan els altres equips juguen a València. M’alegra veure l’assistència tan bona fins ara. El Club no es conformarà i travarà dur per augmentar-la i mantenir-la “.

Entre les novetats que ja s’han començat a implementar són el sistema en línia de reserva d’entrades per als partits que el València CF juga a domicili, el “Registre de Penyes” a través de la pàgina web del Club, a més de tenir-se en consideració futures accions orientades a tots els aficionats valencianistes, no només als locals, sinó a tot Espanya ia nivell internacional.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: