Alumnat del taller de vídeo «Trastorn visual» de l’UJI estrena en línia el curtmetratge documental «[Confinats]»

El pròxim dimecres 3 de juny de 2020 a les 19 hores s’estrena [Confinados], un curt documental realitzat per l’estudiantat que ha participat en el taller de vídeo «Trastorn visual» del curs 2019-2020 organitzat per l’Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I i en el qual també ha col·laborat el Laboratori de Ciències de la Comunicació de la mateixa universitat. La projecció es realitzarà en el canal de Youtube del mateix taller de vídeo.

La idea del projecte sorgeix després de declarar-se l’estat d’alarma i davant la impossibilitat de continuar presencialment les classes del taller de vídeo. El curtmetratge documental reflexiona sobre el que suposa el confinament i les conseqüències derivades d’ell: ERTES, distanciament social, formació en línia i el futur postcoronavirus, mostrant el costat més humà, íntim i reflexiu de l’alumnat del taller, un col·lectiu heterogeni quant a edats, ocupacions i perspectives de futur.

Al costat del curtmetratge documental, també s’estrenaran, a través el Canal Youtube del mateix taller, altres peces audiovisuals realitzades de manera individual pels alumnes i que també tenen com a eix temàtic el coronavirus. A més, es podran trobar treballs realitzats en les últimes edicions del taller.

El taller de vídeo del Servei d’Activitats Culturals de la Universitat Jaume I està obert a tota la societat, dirigit especialment a totes aquelles persones que volen expressar-se mitjançant el vídeo sense tindre coneixements o experiència previs, i el seu objectiu és trobar una forma adequada d’expressar una idea amb unes eines bàsiques i senzilles. Al llarg de les 140 hores que dura el taller, l’alumnat produeix xicotets projectes de vídeo que, generalment són les seues primeres obres audiovisuals.

 

Teaser de [Confinados]

 

Canal YouTube del taller de vídeo «Trastorn visual»

 

 

 

Informació i Foto: UJI

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: