Almassora reserva més de 2,3 milions per a neteja, esports i ocupació

El ple de l’Ajuntament d’Almassora, reunit en sessió extraordinària, aprovarà dilluns que ve una modificació de crèdit que incorpora més de 2,3 milions d’euros de romanents de 2023 per a abordar millores en el municipi. Entre les partides que absorbiran més fons figuren el nou contracte de neteja, la reposició de material esportiu, energia i inversions en espais municipals sol·licitades pel veïnat.

Tal com ha indicat aquest matí l’alcaldessa, Merche Galí, en roda de premsa el nou contracte de neteja duplicarà la quantia de l’actual “per a assumir les noves necessitats d’un municipi que creix i bona part d’aquestes necessitats es concentraran en els polígons industrials i la platja”. D’aquesta manera, la modificació de crèdit incorpora 400.000 euros per a redoblar el servei de neteja de les vies públiques.

D’igual manera, altres 15.000 euros aniran destinats a la higiene en els centres educatius i 50.000 euros més a la neteja d’instal·lacions esportives. A més, el Servei Esportiu Municipal (SEM) també abordarà millores amb la incorporació de crèdit. D’aquesta manera, renovarà la caldera del poliesportiu La Garrofera per a garantir aigua calenta a totes les persones usuàries, instal·larà elements de calistenia al parc de Pesudo, renovarà les xarxes en els camps de Boqueras i sumarà material esportiu per a les classes del SEM.

El mobiliari dels espais públics també coparà bona part de la inversió amb estris per a l’oficina de Comerç a l’Ajuntament i la nau 2 del Centre de Formació, així com millores en l’espai escènic i les baranes de la Casa de la Cultura i el Auditori de Boqueres o la maquinària del propi Auditori. En aquest sentit, el departament de Cultura rebrà 80.000 euros per a donar continuïtat a la seua programació.

D’altra banda, Creu Roja Almassora rebrà 30.000 euros més per a assumir nous projectes d’ajuda a persones necessitades i batrà així el seu rècord en aconseguir els 55.000 euros anuals per a arribar a tota la població amb necessitats. També els tallers d’ocupació i els específics d’ocupació per a dones sumaran 23.000 euros en aquesta modificació de crèdit.

El departament d’Informàtica absorbirà, per part seua, 200.000 euros per a dur a terme les últimes iniciatives recollides en els fons FEDER de la Unió Europea com a ciutat intel·ligent. Els projectes hauran d’estar finalitzats el 31 de desembre de 2023.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: