Almassora reivindica la llei d’ordenació del litoral de Carlos Mazón com a garantia de protecció davant l’erosió socialista

El Partit Popular d’Almassora defensa la normativa autonòmica d’ordenació del litoral que el president del PPCV, Carlos Mazón, ha presentat aquesta setmana passada a Dénia i que implementarà a partir del 28 de maig com a dirigent del Consell. La inversió que freni la regressió, l’aposta pel turisme que dinamitzi la costa i la protecció dels immobles singulars de primera línia “per garantir que el patrimoni de tots s’estabilitza i es protegeix perquè el futur és garantia d’oportunitats per al nostre territori” .

Així ho ha considerat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, que ha donat suport a Dénia a la presentació de la nova normativa amb l’objectiu que “tot el que mereix el meu poble arribi a casa nostra”. “Perquè la platja d´Almassora és un privilegi i veure com l´erosió ens obliga a perdre metres de costa i provoca l´entrada d´aigua marina a calçada i habitatges de primera línia de costa és un problema que estem preparats per corregir”.

És evident, assenyala Silvana Rovira, “que per aconseguir-ho la veu dels nostres veïns, que durant anys ha estat silenciada, és la que mereix ser posada en valor i escoltada. Perquè els seus drets, demandes i propostes són valuoses per avançar”. I precisament és a la ciutadania que la nova normativa autonòmica d’ordenació del litoral defensada per Carlos Mazón defensa.

“El ciutadà al centre de les polítiques de costes i la costa com a element a protegir contra l’erosió. És l’objectiu d’una legislació que posa fre a la regressió socialista que fixa les partions en funció de la línia marcada per l’onada a les platges que demanen des de fa anys i sense èxit la inversió que estabilitzi la costa amb espigons i aportacions de material”. “És evident que amb aquestes polítiques que imposa el PSOE no guanyem, en tot cas el que fem és perdre a passos de gegant”.

I al PP estem decidits “a capgirar aquesta forma de gestionar el nostre litoral. I ho farem possible perquè no només estem preparats per demostrar-ho, estem decidits a implementar les mesures que ens facin créixer i consolidin les platges. Que garanteixin l´estabilitat del litoral i posin en valor un patrimoni que és sinònim de turisme, benestar i qualitat de vida per als nostres veïns. Perquè Almassora mereix tot”, ha conclòs la regidora.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: