Almassora prepara un festival flamenc per la xiqueta Vera

La Casa de la Cultura d’Almassora acollirà divendres que ve 21 una “zambombá” flamenca, un festival típic nadalenc en el sud, per a recaptar fons amb els quals ajudar a la xiqueta Vera Bonfill Trenco, afectada de hipotonia. La directora de l’acadèmia de ball Clave y compás, Carolina Montilla, i la regidora de Cultura, Isladis Falcó, han desgranat els detalls d’aquest esdeveniment benèfic que ja té a la venda les entrades per cinc euros.

La cita arrancarà a les 20 hores i comptarà amb artistes al ball, al cant, la guitarra i la percussió en el saló d’actes de la Casa de la Cultura. A més de Montilla, sobre l’escenari ballaran Aida Lara, Dani de Paterna i l’alumnat de l’acadèmia de ball, guiats per les veus de Marina Fernández, Luis Villena, Patxi Ojana i Efraín Gabarri. La música serà a càrrec dels guitarristes Toni Porcar, Héctor Delgado, Iván Gómez i Alfonso Serrano, mentre que de la percussió s’ocuparan Tico Escrig, Joaquín Bustamante i Brigi Sánchez.

Les entrades, a un preu únic de cinc euros, estan a la venda en l’acadèmia de ball, encara que amb la previsió que s’esgoten en breu, l’organització de l’esdeveniment ha habilitat una fila zero que permetrà fer donatius sense dret a butaca. “També és una opció per als qui no puguen assistir a la ‘zambombá’ aquesta nit”, ha avançat Montilla. Tota la recaptació anirà destinada a finançar les teràpies que necessita la xicoteta per a millorar les seues dificultats de mobilitat, autonomia i coordinació.

“Serà un espectacle de música i ball flamenc en el qual s’interpretaran temes nadalencs, nadales, tot amb la col·laboració desinteressada de ballarins, cantants i músics”, segons Montilla. En aquest sentit, la regidora de Cultura ha ressaltat el nivell artístic dels participants, “de gran trajectòria a nivell provincial i autonòmic, per la qual cosa és un motiu més per a venir i col·laborar en aquesta cita”, ha recalcat Isladis Falcó.

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: