Almassora convoca el XIX Concurs de disseny de l’Agenda Jove

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almassora ha convocat el XIX Concurs de Disseny de l’Agenda Jove per a dues categories i amb premis de 450 euros per al guanyador i un accèssit de 150 euros. Com a novetat d’aquesta edició, els participants, que tenen de termini per a presentar les seves obres fins a les 14 hores del pròxim 13 de maig, poden lliurar els seus treballs en format digital a l’adreça de correu electrònic joventut@almassora.es amb l’assumpte ‘XIX Concurs de Disseny de l’Agenda Jove’, en format JPG amb un pes inferior a 1,5 MB.

Les persones interessades poden presentar un màxim de dues obres per cada autor, bé presencialment en la planta baixa del consistori a través del registre del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) o bé per correu electrònic. D’aquesta manera, el concurs es divideix en dues categories: la primera per a menors de 12 a 18 anys i la segona per a persones amb una edat compresa entre els 19 i els 30 anys. Les portades han de ser originals i inèdites, de temàtica lliure i no poden haver estat premiades en altres edicions. A més, l’obra ha de contenir el missatge ‘Agenda Jove 2022-2023 Almassora’.

El guanyador del concurs aconseguirà un premi dotat de 450 euros mentre que existirà un accèssit de 150 euros. Si algun d’aquests dos vencedors és menor d’edat rebrà la mateixa quantitat però en material escolar o juvenil. L’òrgan col·legiat serà el jurat compost per Paco Membrado, Aída Artero i María Arenós i presidit per la regidora de Joventut, María Luisa Renau. Tots dos premiats tindran els seus treballs estampats en la portada i contraportada de l’Agenda Jove, amb més de 3.500 exemplars repartits als centres educatius de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius i associacions.

Finalment, Renau ha animat a aquest sector de la població d’Almassora a participar en aquesta edició “la joventut té una oportunitat de posar les seves inquietuds creatives i el seu nivell artístic al servei de la localitat amb l’opció de guanyar un premi econòmic o material”. “Aquest concurs s’està convertint en una cosa tradicional, és il·lusionant veure als guanyadors presenciar el seu treball en els exemplars que repartim en els centres educatius i associacions locals”, ha afirmat l’edil.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: