Almassora contracta les assitències tècniques per a iniciar l’obra de l’IES Falomir en 2022

L’Ajuntament d’Almassora ha formalitzat este mes la despesa de 57.535,5 euros per a la contractació de quatre assistències tècniques que permeten accelerar els treballs previs per a la licitació, adjudicació i inici d’obres de l’institut Álvaro Falomir, previst per a la primavera de 2022. Es tracta d’estudis menors que complementen a uns altres ja encarregats anteriorment i que possibiliten agilitar el projecte global al departament municipal d’Urbanisme, tal com ha indicat l’alcaldessa, Merche Galí.

 

D’una banda, aquest àrea ha contractat a Ana María Valiente Martínez per a l’assistència tècnica de càlcul d’estructura en totes les edificacions projectades, obtenció i elaboració de plans d’estructura i l’aportació de llistats de càlcul. El seu contracte té una duració prevista de dos mesos i un pressupost de 16.819 euros.

 

D’altra banda, De Ingenieros Castelló SLP s’ocuparà de l’assistència tècnica per als treballs d’instal·lació, climatització i ventilació, lampisteria, aerotermia, sanejament i gas. Aquest projecte també té un termini de dos mesos i està valorat en 17.545 euros. Quantitat similar, 17.605,5 euros, és la prevista en el contracte de Jorge Navarro Robledo, que realitzarà l’estudi de la instal·lació elèctrica, il·luminació, contra incendis, fotovoltaica, telecomunicacions i especials (megafonia i antiintrusió).

 

Completa el llistat d’assistències tècniques l’expedient adjudicat a Enrique Antonio Mateu Navarro per a les infografies del projecte del nou IES, modelat d’edificacions, enjardinaments i espais esportius en 3D, renderitzat i obtenció de vistes en 3D i exportació d’arxius necessaris per a construcció d’una maqueta. Està quantificat en 5.566 euros.

 

A més d’aquestes assistències, l’arquitecte municipal Fernando Zaragoza, redactor del projecte al costat de Begoña Conill, ja va contractar al juny l’estudi geotècnic i l’alçament topogràfic, que van abordar la situació de l’estructura de l’edifici actual a través dels tastos realitzats en el bloc. L’empresa Comaypa S.A. es va encarregar també dels mesuraments en el solar annex, mentre que altres signatures externes van avançar l’estudi de seguretat i salut i la memòria del projecte.

 

La previsió dels tècnics municipals passa per tancar l’estudi al desembre, després de mesos de treball, per a demolir l’edificació actual i refer-la en funció de les necessitats actuals, que inclouen també propostes traslladades per l’equip directiu.

 

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: