Almassora aposta per la premiada obra ‘Mulïer’ en la celebració del Dia Internacional per a la Tolerància

Informació i Foto: http://www.almassora.es

La commemoració del Dia Internacional per a la Tolerància portarà fins a Almassora la peça ‘Mulïer’, una obra que li ha valgut a la companyia valenciana Maduixa Teatre dos premis Max com a millor espectacle de carrer i millor composició musical en 2017, a més d’altres reconeixements a nivell nacional.
Cinc ballarines muntades sobre xanques interpretaran diverses peces de dansa, en un muntatge que pretén explorar la identitat femenina a través del joc corporal i homenatjar la figura d’aquelles dones que mantenen viva la seua essència malgrat les imposicions. Després de l’espectacle, que tindrà lloc en la plaça Pere Cornell divendres que ve 17 de novembre a les 11:00 hores, les regidores d’Igualtat i Serveis Socials, Susanna Nicolau i Diana Belliure, respectivament, llegiran el manifest del Dia Internacional per a la Tolerància.
L’Ajuntament d’Almassora aposta així per festejar la jornada amb una obra teatral que conjumina qualitat i reivindicació. A través d’aquests actes, el municipi se sumisca a la causa de Nacions Unides per a demanar que “la lleis estatals i internacionals, l’educació i l’accés a la informació garantisquen el dret de totes les persones a ser tractades per igual”, tal com ha destacat Belliure.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: