Almassora activa hui el nou contracte de neteja de col·legis per 1,6 milions en quatre anys

L’Ajuntament d’Almassora ha activat hui el nou contracte del servei de neteja de col·legis per 1,6 milions d’euros distribuït en quatre anys. L’UTE Fovasa-Celodisval és la guanyadora del concurs d’adjudicació mitjançant un contracte que suposa un increment de 50.000 euros respecte a l’anterior per a millorar les prestacions i garantir una higiene més exhaustiva en els sis centres públics de la localitat.

La signatura va presentar una oferta valorada en 402.824,19 euros anuals, IVA inclòs, fins a aconseguir els 1,6 milions d’euros en un any i tres pròrrogues contemplats en el plec de condicions. La guanyadora és una de les quatre ofertes presentades a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic durant el termini habilitat per l’Ajuntament d’Almassora.

La mesa de contractació ha valorat la planificació dels treballs a nivell d’operaris i de direcció. De fet, el plec inclou com a condicions la justificació de les tasques que realitza cada operari en el col·legi de destí, així com el seu horari, antiguitat i formació. També figuren els mitjans mecànics i materials de neteja proposats. Tot això amb l’objectiu de garantir el bon funcionament del nou contracte, que adapta els treballs a les necessitats concretes de cada col·legi.

Entre els requisits fixats per l’Ajuntament d’Almassora figura l’obligatorietat de l’empresa d’avalar l’experiència tècnica en contractes de neteja d’edificis o col·legis en poblacions de més de 20.000 habitants. També consta la disposició per a substitucions de, almenys, dos operaris de la mateixa categoria del personal a subrogar per a garantir la continuïtat del servei.

La regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha destacat l’esforç inversor de l’Ajuntament d’Almassora per a multiplicar la prevenció de contagis per COVID. A més, el contracte té en compte que els col·legis són edificis sensibles pel tipus d’usuaris, de manera que s’estableixen i valoren els materials a utilitzar durant la prestació del servei de neteja. També el servei previst en horari lectiu atén aquesta particularitat per a generar les menors molèsties possibles a l’activitat acadèmica habitual.

El nou contracte de neteja a l’interior de les instal·lacions educatives és independent de les tasques que realitza l’empresa de manteniment de la via pública a l’entorn dels centres per a previndre l’avanç de la pandèmia.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: