Ali Brancal presenta la IX edició de l’esdeveniment d’emprenedoria ‘Reset Weekend’

Informació i Foto: http://www.castello.compromis.net

La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha presentat la novena edició de l’esdeveniment d’emprenedoria Reset Weekend que se celebrarà els pròxims 11 i 12 de novembre a La Bohemia. Brancal ha estat acompanyada a la presentació del representant del CEEI Castelló, Ximo Górriz, el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, i Arantxa Bartoll, una de les organitzadores del Reset Weekend.

Els participants del Reset Weekend viuen l’experiència de passar d’una idea a un projecte real d’empresa, en el que fins a un total de 60 inscrits escolliran dos projectes de tots els que es presenten i treballaran en equip per tal de desenvolupar-lo en dos dies. Ho faran ajudats de 15 mentors experts en la direcció d’empreses, la programació, el màrqueting, el disseny i la comunicació. La regidora Brancal ha explicat que es tracta de “participar conjuntament perquè dos projectes d’aquests tipus isquen a la llum”. A més, el projecte genera xarxes i vincles entre participants que “obri un món de possibilitats de col·laboracions posteriors amb gent que ha participat en aquest esdeveniment”, ha afegit Brancal.

És, per tant, un esdeveniment de formació pràctica sobre la posada en marxa i en equip de dues startups tecnològiques, l’objectiu principal del qual és la formació d’emprenedors. Engegant una idea des de zero amb equips multidisciplinars pretén ser una porta d’entrada al desenvolupament professional, l’emprenedoria i l’autoocupació.

El Reset Weekend és un projecte consolidat a la ciutat i una oportunitat per a conèixer tot tipus de persones que tenen un element en comú: les ganes d’aprendre i emprendre a donar els primers passos amb el seu propi projecte empresarial.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: