Alfredo Castelló: “Amb la despesa en alts càrrecs i el capritx-palau de Dalmau es podrien rehabilitar 450 habitatges del parc públic”

El diputat del Grup Popular en Les Corts Alfredo Castelló, ha afirmat avui que “amb la despesa en alts càrrecs i el capritx-palau del conseller Martínez Dalmau es podrien rehabilitar 450 habitatges del parc públic”.

Castelló s’ha pronunciat així en la comissió de Pressupostos de les Corts, en què ha intervingut el vicepresident segon i responsable d’Habitatge. “Amb 180 milions de pressupost és el cinquè conseller amb més alts càrrecs. Amb els 3 milions d’euros més en personal, als quals cal sumar els 800.000 euros de la seva capritx-palau podrien fer-se 450 habitatges rehabilitats del parc públic, 15.000 mensualitats de lloguer solidari i tenir a 1.250 famílies desnonades donant-los un lloguer anual “, ha assenyalat.

El diputat popular ha comparat la inversió de l’etapa del PPCV al Consell amb la del Botànic i ha manifestat que l’execució del projecte d’inversió diu que en els últims 20 anys en reforma d’habitatge públic s’han invertit en 183 milions d’euros i ara el Botànic 3,5 milions. “El PPCV invertia 9 milions a l’any i el Botànic 3,5. El PPCV va invertir el triple de manera constant “, ha indicat. “En restauració d’àrees degradades i en equipament urbà la diferència també és substancial. En política es ve plorat, fa cinc anys que estan governant però no solucionen la vida de la gent “, ha assenyalat.

Castelló ha preguntat “què ha passat amb els 40 milions d’euros que tenia el Botànic per comprar habitatge aquest any”, així com què ha passat amb els 15 milions de 2017 “i per què no s’ha comprat cap habitatge”. També ha preguntat al conseller “per què s’ha retallat el pressupost de 40 milions a 26 per a l’adquisició d’Habitatge”.

Així mateix, ha criticat que la partida de pobresa energètica tingui 0 euros o que el Consell proclami que vol ser territori lliure de desnonaments, “però només posa 3 milions d’euros a l’any”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: