Alberto Fabra qualifica els PGE 2023 per a Castelló de “tristes i decebedors”

El senador per la província de Castelló Alberto Fabra qualifica els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) 2023 per a Castelló de “tristes i decebedors”. “A l’estat de crisi actual, els pressupostos haurien hagut de servir per moure l’economia i generar il·lusió entre empresaris i ciutadans”, subratlla el senador.

“La província de Castelló és la gran desconeguda per al Govern de Sánchez mentre la Diputació i la Generalitat del PSOE mostren la manca d’ambició i de reivindicació”, afirma Fabra.

El senador Alberto Fabra també fa especial èmfasi que els pressupostos no recullen cap ajuda per al sector ceràmic, quan en aquests moments els efectes de la crisi del preu del gas han provocat que més de 7.500 treballadors de la indústria de la província de Castelló estiguin atrapats en un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) i que molts altres professionals hagin perdut la feina.

“Els pressupostos tampoc recullen ajudes per a l’agricultura ni ofereixen solucions per evitar la despoblació, dos assumptes que són crucials per al futur de la província de Castelló”, exposa el senador Alberto Fabra.

Cal recordar que el pressupost d’inversions reals que preveu el projecte de PGE 2023 per a la província de Castelló disminueix en 27,8 milions d’euros respecte als PGE de 2022, ja que per al proper exercici se situa en poc més de 169,28 milions enfront dels 197,08 milions d’euros que contemplava per al present exercici, fet que suposa una reculada del 14%. “El descens de la inversió suposa un retrocés per a la província i compromet el futur de Castelló i la necessària recuperació econòmica”, alerta Fabra.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: