Esports

Ajustada derrota del Fustecma NBF Castelló davant Segle XXI

Un partit que va dominar el Fusctecma NBF Castelló durant trenta minuts però el darrer quart
que va ser el menys anotador del matx va condemnar el conjunt local. Així mateix, el poc encert de
les blavoses es va unir al total encert visitant. Al final derrota a l’últim partit de la lliga regular
abans de la fase dascens.
El duel va començar molt igualat encara que l’intercanvi de cistelles va beneficiar el Fustecma NBF
Castelló. El joc era molt ràpid, vistós i alegre per part dels dos conjunts. L’encert local
va permetre que l’avantatge fos per a les locals, que van dominar aquest primer temps des de les
recuperacions defensives. Unes polèmiques decisions van igualar el marcador 20-18.
L’inici del segon període va ser menys anotador per a les blavoses, però ràpidament
van respondre a l’encert exterior visitant per tornar a dominar el lluminós. Novament
l’equip castellonenc va recuperar el joc col·lectiu i va anotar amb facilitat. Així va aconseguir
ampliar la diferència al marcador 33-26.
Després del pas pels vestidors, el cop inicial va ser per a Segle XXI que va reduir les
distàncies. En canvi el Fustecma va tornar a refer-se per seguir amb la diferència al
marcador. L’intercanvi de cistelles va beneficiar l’equip castellonenc per l’avantatge
obtinguda. Tot i que si bé és cert, hi va haver minuts per als dos equips 54-47
L’últim quart amb tot per decidir va començar millor per a les jugadores catalanes que
van anotar des del tir exterior amb més facilitat. En canvi, les blavoses no van poder
anotar amb aquesta facilitat que els caracteritza, això va servir per ajustar encara més el
marcador. De fet a pocs minuts del final Segle XXI va tornar a posar-se al davant
des de l’encert exterior i això li va permetre endur-se la victòria a domicili 64-69.

Fitxa tècnica:
FUSTECMA NBF 64:
Artemis Barbosa (8), Marta Sáncho (-), Clara Cáceres (9), Laura Campos (4), Ana Pérez (19),
Aina Martín (6), Llum de Giacomo (6), Lourdes Ruíz (6), Sabina Carli (6), Aspasia Kalampakou (-).
SEGLE XXI 69:
Ivana Martín (25), Naia Zubiaga (5), Marina Mata (4), Laia Conesa (15), Marta Alsina (-), Cristina
Sánchez (5), Maria Rodríguez (-), Silvia González (7), Daviane Mindoudi (-), Ariadna Termis (7),
Irene Noya (1).

Àrbitres: PORTALÉS SANCHEZ, ANGEL – ORTEGA MONTES, GERMAN
Camp: Pavelló Fernando Úbeda ‘Grapa’. Castelló de la Plana (Castelló).

Crónica i Foto: Fustecma NBF Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.