Ajuntament de Castelló i Autoritat Portuària reforcen l’aliança per a potenciar projectes estratègics

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut hui a l’Ajuntament al nou president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, en la que és la seua primera visita institucional després del recent nomenament com a màxim representant del port. La trobada ha servit per a posar en comú projectes de futur i estrényer els vincles entre totes dues institucions, reforçant i obrint noves vies de col·laboració amb l’objectiu de potenciar l’aliança entre el consistori i el port. i impulsar projectes estratègics com l’estació intermodal o l’accés ferroviari al port.

“L’Ajuntament de Castelló té un nou aliat en el port amb Rafa Simó, i continuarem treballant de la mà per a materialitzar projectes estratègics per a la ciutat com l’estació intermodal o l’accés ferroviari al port”, ha explicat l’alcaldessa. “En els últims anys hem treballat per a obrir la ciutat a la mar i continuarem en la mateixa línia comptant amb la col·laboració de PortCastelló”, ha detallat Marco.

Per la seua part, el president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha ressaltat l’important paper que juga el port de Castelló com a palanca de creixement econòmic al servei de les seues empreses, i per això “impulsarem infraestructures necessàries per a situar a PortCastelló entre els ports del sistema portuari espanyol millor connectats per tren i carretera”. A més, ha afegit que un dels pilars bàsics que s’ha marcat en la seua gestió és que PortCastelló siga el millor aliat del Grau “i créixer de manera sostenible i respectuosa amb l’entorn”.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: