Agricultura presenta la revista digital L’Agrària de transferència del coneixement i innovació al sector agrari

La Conselleria d’Agricultura ha presentat la nova revista digital tècnica anomenada L’Agrària, que contribuirà a la transferència del coneixement, avenços en investigació i innovació en matèria agrària al sector.

La consellera Mireia Mollà, acompanyada per la directora general de Política Agrària Comuna, María Teresa Chàfer, ha assenyalat que L’Agrària serà una eina de comunicació, divulgació i connexió, creant una xarxa de transferència a favor de la viabilitat i la pervivència del sector agrari.

Durant la seva intervenció, Mollà ha posat en valor “la feina del Servei de Transferència de Tecnologia i de la Direcció General de Política Agrària Comuna per fer realitat aquesta publicació que respon a una necessitat existent i que aspira a convertir-se en capçalera de referència per a les persones i professionals que treballen a les explotacions”.

Per part seva, la directora general de Política Agrària Comuna ha valorat el treball investigador i formador que desenvolupa el departament autonòmic a través del Servei de Transferència, l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries o les Estacions Experimentals Agràries, a més d’altres convenis amb centres de recerca i universitats, per millorar la gestió i la resposta als desafiaments del sector.

L’Agrària és una revista digital, bilingüe, d’entre 35 i 40 pàgines, que tindrà una periodicitat trimestral. Publicarà continguts innovadors en matèria agrícola i ramadera i altres temes que puguin confluir des del mediambiental, pesquer, o solucions digitals.

En aquest primer número, alguns dels temes principals se centren en la digitalització, la gestió de purins, les feromones en la lluita biològica o la sostenibilitat en el sistema agroalimentari.

La revista podrà consultar-se en la seua versió en valencià i en castellà. També es crearà una llista de subscriptors per rebre-la per correu electrònic.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: