Adsuara presideix la seva primera junta local amb un equip que suma 12 secretaries per activar Nules

El nou president del Partit Popular de Nules, José Vicente Adsuara, va convocar ahir la primera junta local amb l’objectiu “de treballar pel nostre poble”, des de “la il·lusió i la unitat” d’un projecte “que creix amb tots vosaltres”.

El president dels populars a la localitat va enumerar els càrrecs orgànics i va presentar, entre altres, la nova comissió de Generació Veterana, que comptarà amb Rosita Abad com a presidenta i Jesús Pitarch com a secretari. “Nules ha d’escoltar els seus joves sense donar l’esquena a l’experiència de la nostra gent gran”, ha declarat el nou líder del PP a la localitat.

Adsuara reivindica “la veu del carrer” perquè “només de la mà dels nostres veïns aconseguirem que Nules prosperi”. I per això considera “fonamental” establir “canals de comunicació que assegurin que els problemes es resolen, les trucades d’auxili s’atenen i les oportunitats es generen”.

Pel president del PP de Nules, “som els rems que hem d’aconseguir que aquesta localitat torni a brillar com ho va fer amb els governs del Partit Popular”. I per aconseguir-ho, “és bàsic comptar amb totes les veus que han format part d´aquest gran projecte, que és el de tots, és el de Nules”.

I per això, assenyala, “hem creat taules de treball específiques i canals de comunicació que exerceixin d’altaveu dels nostres veïns”. Tot plegat juntament amb dotze secretaries que “es consoliden amb el repte de donar veu a tots els sectors i escoltar les seves demandes, perquè tots són importants, tots sumen”. Per aconseguir-ho, Adsuara comptarà amb Adrián Marco al capdavant de la secretaria d’autònoms i pimes; Carmen Llengua al capdavant de xarxes socials; Alberto Clavell com a responsable d’afiliació; Paola Daràs en educació; Jorge Pascual dirigirà la secretaria d’Esports; Miquel Àngel Oliver serà responsable d’associacions; Miguel Huesa en actes sectorials; Laura Granell ocuparà la secretaria dassistència social; José Felip dirigirà l’estratègia digital i la transparència; María Martínez Pitarch serà delegada dorganització interna; Mª Ángeles Parra assumirà festes i tradicions; i la secretaria de gent gran serà per a Cecilia Requena. Un equip que completarà Marcos Carbonell al capdavant de NNGG i Sisco Bódalo com a secretari de la formació jove.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: