Adsuara nomena Marzal presidenta de l’oficina del PP per exercir d’altaveu de Nules

El Partit Popular de Nules que el seu nou president, José Vicente Adsuara, va començar a teixir el 22 de desembre, coneix avui nous membres que s’incorporen a un equip “que aprèn de l’experiència, perquè amb ella som més forts”. Així ho ha considerat el líder del PP a la localitat que atorga a la portaveu del PP a l’ajuntament, María Victoria Marzal, la responsabilitat de dirigir l’Oficina Municipal i exercir d’altaveu de Nules.

“La feina que exerceix el grup municipal és bàsic a l’hora de reivindicar les millores que la nostra població reclama”. I per això, tal com ha declarat Adsuara, “la tasca de Marzal és vertebral”. I en aquest objectiu “per sumar i integrar”, s’hi incorporen regidors del PP en actiu, com Vicente Ramón Adsuara, com a president de l’àrea d’indústria i comerç, o edils de mandats ja extints. És el cas del comitè electoral, la presidència del qual el líder del PP atorga Pascual Diago, regidor en el mandat 1991-95 com a responsable de Festes, Museus i Parcs i Jardins. Amb ell, Pepe Romero, regidor de Sanitat el mandat 2007-11 que serà responsable de la taula de sanitat.

Mario García, el que va ser president del PP i lliurarà el testimoni a Adsuara, alcalde els mandats 2007-11 i 2011-15, “sumarà la seva experiència al capdavant del comitè d’experts” que el jove líder del PP a Nules crea al costat de la comissió d’exregidors, liderada per la històrica Ascensió Figueres.

“Són persones fonamentals no només per a la història del PP de Nules, sinó també per al present i futur d’aquest projecte”. Per això, explica el nou president del PP a la localitat, “és bàsic escoltar la seva experiència i créixer amb la seva veterania per garantir que aquest projecte, que abraça tota Nules, surt a guanyar per una localitat que mereix molt més”. “Tots ells ens sumen, engrandeixen el nostre projecte i surten a guanyar per Nules”, ha conclòs el president del PP a la localitat.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: