Adsuara crea la taula d’agricultura per atendre les demandes d’un sector vertebral per a Nules

L’equip que el nou president del PP de Nules ha forjat per “liderar un projecte en què el meu municipi surti a guanyar” comptarà amb el president de motors de reg de la localitat, Juan Doñate, al capdavant de la taula d’Agricultura “que ha de tenir un pes específic perquè Nules és sinònim d’excel·lència i qualitat al camp”.

El valor de la terra, l’esforç dels citricultors i les clemenules per bandera, “són baluards que hem d’enaltir amb feina, esforç i passió pel camp”. I per això, “Doñate exercirà de portaveu i nexe d´unió de les demandes del camp amb l´objectiu que els herois que cultiven la terra siguin escoltats i les seves propostes ateses”.

Doñate, que també va ser exregidor del PP durant el mandat 1999-03, se suma al projecte d’Adsuara que continua completant amb la creació de cinc vicesecretaries. “L’objectiu és crear una estructura permeable i comunicativa, on cada responsable exerceixi d’altaveu del seu sector i de canal de conducció per a la resolució de problemes i la proposició d’iniciatives que ajudin a millorar”.

Per això, Adsuara suma Mari Carmen Romero al capdavant d’acció electoral. Amb ella, Maite Ripollés serà la responsable de l’àrea de política social, exercint de termòmetre d’una població en què “els impostos i el sablazo fiscal de l’esquerra està condemnant a l’empobriment moltes famílies”.

L’equip es completa amb l’àrea de territori i medi ambient, que serà capitanejat per Alejandro Palmer, mentre que la delegació d’innovació i màrqueting serà dirigida per Marta Muñoz. Finalment, Belén Miralles serà l’encarregada de la vicesecretaria d’economia i oportunitats en un moment “especialment sensible per a la ciutadania després de la destrucció, el desembre passat, de 5.000 contractes a la província dels quals Nules no ha estat aliena”, ha conclòs el president del PP local, José Vicente Adsuara.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: