Actes oficials de graduació de la facultat de ciencies juridiques i economiques i la facultat de ciencies de la salut de l’UJI

Informació i Foto: http://www.uji.es

Prop de 300 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2015/16 participaran el dijous 19 i Divendres 20 d’octubre de 2017 a els actes oficials de graduació de les Facultats de Ciències Jurídiques i Econòmiques i Ciències de la Salut. En els actes, que es realitzaran al Paranimf universitari, es lliurarà a l’alumnat d’una beca i un diploma. Les cerimònies estaran presidides, respectivament, pel degà de la FCJE, Rafael Lapiedra, i pel degà de la FCS, Rafael Ballester.

A les 18 hores del dijous 19 d’octubre s’iniciarà l’acte de graduació de l’estudiantat de l’àmbit econòmic, que comptarà com a padrí amb Iván José Barreda Tarrazona, professor del Departament d’Economia i director de la Unitat de Suport Educatiu de l’UJI i en la que participaran 147 alumnes i alumnes dels dels Graus d’Administració d’Empreses, Economia, Turisme, i Finances i Comptabilitat i dels Màsters en Economics, Gestió Financera i Comptabilitat Avançada, Gestió de la Qualitat, Management i Màrqueting i Investigació de Mercats.

A continuació, a les 19.30 hores es procedirà a la graduació de l’estudiantat de l’àmbit jurídic, amb Javier Edo Prades, magistrat del Jutjat núm. 3 del Social de Castelló com a padrí. En aquest acte hi participaran 77 alumnes i alumnes dels Graus en Criminologia i Seguretat; dret; Gestió i Administració Pública; Relacions Laborals i Recursos Humans; i del Màster en Advocacia.

L’acte de graduació de l’estudiantat de Ciències de la Salut es realitzarà el divendres 20 d’octubre a partir de les 18 hores. En aquest acte hi participaran 65 alumnes i alumnes del Grau en Psicologia, amb Helena Vila Martín, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de l’UJI com a padrina.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració amb el Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. En aquests actes, on a més de l’estudiantat i representants del món acadèmic també hi són presents els familiars dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.

Més informació: http://www.alumnisauji.uji.es

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d