À Punt busca continguts de pòdcast

À Punt Mèdia fa una crida al sector audiovisual perquè presente propostes per a la producció de continguts sonors per al consum sota demanda.

Els projectes de pòdcast han de ser produccions seriades amb una durada màxima de 56 minuts per episodi i estar concebuts per a emetre’s principalment a les plataformes digitals.

Els continguts poden ser de ficció, de no ficció/documental, conversacional, de divulgació, comèdia, entreteniment, estil de vida, gastronomia o cultura.

À Punt Mèdia valorarà les propostes basant-se en els criteris de qualitat de les propostes, la viabilitat econòmica, la sostenibilitat del projecte a llarg termini, la presència de professionals valencians en els equips i l’adequació del format al llibre d’estil d’À Punt Mèdia.

Les propostes es poden lliurar a la Finestra única de projectes audiovisuals, bé per correu postal o missatger (Polígon Accés Ademús s/n.46100 Burjassot) o per correu electrònic (continguts@cvmc.es).

Amb aquesta convocatòria, À Punt Mèdia reforça la seua aposta pel contingut sonor de qualitat destinat al consum a la carta.

Informació i Foto: Comunicació CVMC – À Punt Mèdia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: