À Punt bat el rècord de visites durant el curs 2022-2023

Més de 2.500 persones procedents de 44 localitats de la Comunitat Valenciana han visitat les instal·lacions d’À Punt a Burjassot al llarg del curs 2022-2023 per a conéixer de prop com treballa la radiotelevisió pública valenciana.

Estes xifres multipliquen per cinc les del curs anterior, durant el qual encara estaven vigents algunes restriccions de la pandèmia. La majoria dels visitants procedeixen de les aules, amb 2.131 alumnes i 214 docents, interessats en una orientació formativa d’orientació laboral, en tractar-se d’alumnat de cicles superiors de formació professional relacionats amb el sector audiovisual o de graus universitaris com Periodisme, Comunicació Audiovisual, Filologia, Traducció i enginyeries d’Informàtica i de Telecomunicacions.

D’altra banda, les visites de l’alumnat de batxillerat s’insereixen en el programa d’orientació previ a l’ingrés a la universitat.

També les portes de la radiotelevisió pública valenciana s’han obert a col·lectius de joves d’entorns vulnerables amb l’objectiu d’ampliar el seu horitzó laboral. A més d’aquestes visites de contingut educatiu, À Punt ha habilitat activitats d’oci inclusiu per a persones amb diversitat funcional de tipus intel·lectual.

Les visites al Centre de Programes d’À Punt estan coordinades per la Unitat de Projecció Social i compten amb la participació dels departaments d’Explotació i Enginyeria, Continguts, Informatius i Comunicació i Màrqueting.

Per al director general d’À Punt, Alfred Costa, “es tracta d’un servei públic que encaixa en la nostra vocació de proximitat i utilitat per a la ciutadania”. “A més, les visites procedeixen de totes les comarques de la Comunitat Valenciana i són, per tant, un element més de vertebració territorial i d’identificació amb els mitjans públics”, ha afegit.

Informació i Foto: Comunicació CVMC – À Punt Mèdia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: