31 entitats de l’ecosistema emprenedor han dinamitzat els esdeveniments Focus Pyme i Emprenedoria del 2021 a Castelló

CEEI Castelló ha organitzat l’any 2021 un total de vuit esdeveniments empresarials en el marc del programa Focus Pyme i Emprenedoria: 5 esdeveniments del Fòrum Emprenedoria amb Talent, un del Fòrum Créixer Innovant, un altre dedicat al repte demogràfic i, finalment, un altre a la Setmana Focus CV. Les diferents trobades han vist adaptat el format al llarg de l’any als condicionants de la pandèmia, adquirint format virtual o semipresencial en funció de la incidència de la Covid-19 a cada moment.

L’òptim nivell dels ponents va ser decisiu per a l’èxit del cicle, que va comptar amb la participació entre d’altres de Manuel Illueca, director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF) o José Luis de Cachavera, COO de Startupxplore, a més dels CEO de startups com Aitister -Alejandro Martín-, Howlanders -Javier Moliner-, Cocircular -Paula Sánchez-, Fran Villalba -Internxt- o Daniel Ibiza -Aiudo-, així com el CIO de Cuatroochenta, Sergio Aguado, i tècnics destacats de centres tecnològics com el Institut de Tecnologia Ceràmica, entre d’altres.

Un total de 31 entitats han participat en l’organització d’aquests esdeveniments, en què han intervingut 41 ponents i 18 empreses que van contribuir a l’èxit d’un total de 25 activitats, en què es van inscriure 504 persones de tota la província de Castelló. A l’organització de tots ells es va convidar a participar activament els agents de l’ecosistema emprenedor de la província, a més de comptar amb els emprenedors i professionals de pimes.

Les activitats han estat dissenyades per respondre a les necessitats dels diferents sectors dactivitat de la província de Castelló. A més, s’ha posat en relleu la rellevància actual d’aspectes com els processos de decisió en inversions, la simbiosi industrial o les noves tendències en gestió empresarial. El resultat ha estat valorat molt positivament pels col·lectius participants: agents de l’ecosistema, emprenedors i pimes de tota la província.

El cicle es va iniciar el 18 de juny, amb la primera de les trobades del Fòrum Emprenedoria amb Talent sobre finançament, dedicat al finançament públic, que es veuria complementat amb la segona cita, dedicada a la inversió privada, que va tenir lloc el 14 de octubre. Una setmana després, el 22 d’octubre, es va desenvolupar la primera sessió centrada a l’economia circular, que va analitzar específicament la simbiosi industrial, en un cicle que es va tancar el 14 de desembre amb una sessió sobre la sostenibilitat a les TIC. El Fòrum Emprenedoria amb Talent es va completar amb una trobada sobre la transformació digital a l’empresa, el 18 de novembre.

Per la seva banda, el Fòrum Créixer Innovant va tractar el 29 doctubre sobre com maximitzar les oportunitats detectades al territori per afavorir la seva implementació, mentre que el 26 de novembre va tenir lloc una trobada sobre el repte demogràfic a la província de Castelló. Finalment, el 2 de desembre i en el marc de la Setmana Focus Pime i Emprenedoria CV es va desenvolupar una sessió sobre estratègies per a la nova gestió empresarial.

Focus Pyme i Emprendimiento és una iniciativa de CEEI Castelló, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovadora.

Informació i Foto: CEEI Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: