3.200 persones participen a la UA a les jornades d’orientació universitària

Avui han acudit al campus de Sant Vicent del Raspeig 3.200 persones per informar-se sobre els diferents graus que es poden cursar a la Universitat d’Alacant a través de les conferències col·loqui organitzades amb aquesta finalitat. En elles, els interessats i interessades han conegut de primera mà qüestions sobre l’estructura dels graus, el contingut i les sortides professionals de cada titulació.

Després de dos anys sense celebrar aquest esdeveniment, la UA ho ha reprès amb una gran participació, en què el 95% dels inscrits han estat estudiants, dels quals el 50% ho són de segon curs de Batxillerat, segons ha informat Mariola Molina , directora del Secretariat d’Accés i Orientació Universitària del Vicerectorat d’Estudiants i Empleabilitat. A les jornades, a l’organització de les quals ha participat també el Servei d’Informació, hi han assistit, a més, professors, orientadors, i pares i mares de futurs alumnes.

Les conferències han tingut lloc a l’Aulari I i al Paranimf ia cadascuna d’elles, amb una durada aproximada de 50 minuts, han intervingut un responsable acadèmic de la titulació, un alumne o alumna i algú relacionat amb les sortides professionals. A més, les persones que no han pogut acudir presencialment ho han pogut fer ‘on line’.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: