1.179 comercios rebran enguany les subvencions municipals a la creació i consolidació de comerços a la ciutat de València

1.179 comercios rebran enguany les subvencions municipals a la creació i consolidació de comerços a la ciutat de València en complir els requisits previstos en la convocatòria.

Les ajudes al comerç tenen un import màxim global d’1.597.000 euros i van dirigides a les persones físiques o jurídiques, societats limitades, cooperatives, societats civils, comunitats de béns i d’altres entitats sense personalitat jurídica legalment constituïdes que realitzen la seua activitat en establiments comercials oberts al públic i ubicats a la ciutat de València.

Les subvencions van destinades a comerços d’alimentació, productes industrials no alimentaris i botigues de servicis personals. Són despeses subvencionables el lloguer dels locals, la implantació de sistemes de qualitat als comerços, la realització de cursos de formació no reglada, la participació en plataformes de comerç electrònic, la realització d’auditories energètiques, els estudis de màrqueting, la millora de la identitat corporativa, la modernització i promoció comercial, els servicis tècnics i tecnològics, la publicitat en mitjans de comunicació, els contractes de subministrament d’energia, aigua, llum o telefonia, l’obtenció de certificats electrònics o les assegurances de responsabilitat civil. Cada comerç pot rebre un màxim de 1.586’53 euros com a subvenció, que seran abonats a les persones beneficiàries en les pròximes setmanes.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: