Zulima Pérez es reuneix amb la Creu Roja per abordar els actes previstos amb motiu del Dia Mundial de la Creu Roja a València i per tractar les actuacions d’ajuda humanitària a Ucraïna

La directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, s’ha reunit amb representants de Creu Roja Comunitat Valenciana, per conèixer els actes previstos amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, així com per a tractar temes de coordinació dajuda a Ucraïna.

En concret, Zulima Pérez ha rebut els presidents autonòmic i provincial de Creu Roja Comunitat Valenciana, Rafael Gandía Balaguer i Juan José Collado, respectivament, i la secretària autonòmica de l’organització, María Ruíz Tormos. A la trobada, els representants de l’organització han informat a la directora dels actes previstos amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja.

Es tracta d’un esdeveniment commemoratiu d’àmbit nacional que se celebrarà a València al mes de maig i que pretén difondre la tasca d’acció humanitària de les societats nacionals de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, a més d’una celebració oficial per a recordar la tasca solidària i dajuda mútua que reuneix milions dhomes i dones sota dos emblemes.

Durant la reunió, que s’ha celebrat al Palau de Castellfort, la directora, com a responsable del comboi d’ajuda humanitària a Ucraïna, també ha tractat amb els representants de la Creu Roja la coordinació de les actuacions relacionades amb aquest operatiu.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: