Ximo Puig valora l’elecció d’Alacant com a seu del Banc Sabadell

Informació i Foto: http://www.gva.es

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que l’elecció d’Alacant com a seu del Banc Sabadell constitueix un “aval” per a l’escenari d ‘ “estabilitat, honradesa i diàleg” que ofereix la Comunitat Valenciana.

Puig, que ha mantingut una reunió amb el consell d’administració del Banc Sabadell, presidit per Josep Oliu, ha assenyalat que la decisió de l’entitat “s’alegra” a la Generalitat, “tot i que les causes no ens alegren”.

“La Comunitat Valenciana és una comunitat on hi ha estabilitat, honradesa i diàleg, i en aquest sentit volem ser un escenari confortable per a l’activitat del Banc Sabadell”, ha afirmat el cap del Consell.

El responsable la Generalitat s’ha mostrat convençut que la presència del Banc Sabadell a Alacant contribuirà a “intensificar la relació amb les empreses i amb tots els ciutadans”, el que “serà extraordinàriament positiu per a tots”. “Crec que la Comunitat Valenciana, en aquest moment, està en una situació d’intentar ajudar per resoldre els problemes i per donar solucions a les persones”, ha subratllat.

Per la seva banda, Josep Oliu ha assenyalat que el canvi de seu ha estat “una decisió molt meditada que no té data de caducitat”.

Ha afegit que s’ha escollit Alacant perquè aquesta és la província en la qual el Banc Sabadell té la quota de mercat més alta, aproximadament un 20%, i perquè la Comunitat Valenciana és la segona comunitat on més personal té el banc -gairebé 2.500 persones -, incloent un important volum de plantilla, xifrada en al voltant de 1.400 persones, destinada a serveis corporatius.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: