Ximo Puig inicia una línia de col·laboració amb TUI per incrementar el turisme alemany i planteja establir una connexió directa amb Hannover a través de l’Aeroport de Castelló

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha iniciat contactes, en el marc del viatge institucional a la regió de Baixa Saxònia, amb l’operador turístic alemany TUI per incrementar la presència de turistes procedents d’aquest país a la Comunitat Valenciana i ha plantejat establir una connexió permanent directa amb la ciutat de Hannover a través de l’Aeroport de Castelló.

Així ho ha traslladat als directius del principal operador turístic d’Europa i un dels més grans del món durant una reunió en què han estat presents el CEO de TUI Group, Sebastian Ebel, i el director de Relacions Corporatives i Relacions Externes i també membre del Comitè Executiu de l?empresa, Thomas Ellerbeck.

El president ha destacat que la companyia s’ha mostrat interessada a intensificar la presència a la Comunitat Valenciana. I precisament en el marc d’aquesta línia de treball oberta amb TUI, es produirà una nova reunió a la propera fira turística ITB, que se celebrarà el Berlín del 8 al 12 de març, tal com ha explicat després de la trobada, mantinguda a Hannover en el marc del viatge institucional a la regió de Baixa Saxònia.

El president ha subratllat que les relacions entre la Comunitat Valenciana i Baixa Saxònia, que comparteixen la seva vinculació amb Volkswagen per les gigafactories projectades als dos territoris, obren una “finestra d’oportunitats” que pot ser aprofitada per reforçar la presència turística alemanya a la Comunitat valenciana.

Puig ha recordat en aquest sentit que aquest land compta amb un mercat potencial de prop de 8 milions de persones i representa el 10% de turistes alemanys que visiten la Comunitat Valenciana.

Com ha indicat, les sinergies que es produiran amb la posada en marxa de les dues gigafactories constitueixen una “oportunitat” no només per incrementar les relacions industrials o de caràcter comercial, sinó també per atraure turistes d’aquest país.

“Plantejarem una ruta directa entre Hannover i Castelló” aprofitant que prenen com a base unes instal·lacions aeroportuàries gestionades per la Generalitat i que permeten “flexibilitat” per establir un eix aeri “rendible” per ambdues parts, ha indicat el president, que ha exposat també la proposta al ministre president de la regió, Stephan Weil.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: