Ximo Puig exalça “la valentia, independència i voluntat per transformar la societat” del treball periodístic de Josep Torrent

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat a la presentació del llibre ‘Josep Torrent. El periodisme compromès’, que reuneix una selecció d’articles del periodista. L’acte s’ha desenvolupat al Museu Valencià de la Il·lustració MuVIM.
Al llibre, obra del periodista Ximo Ferrandis, s’ofereix un recorregut pel treball de Josep Torrent a través de 58 articles que condensen 30 anys de la vida política de la Comunitat Valenciana.
En el transcurs de l’acte, Ximo Puig ha valorat “la capacitat analítica, independència de criteri i valentia” d’un periodista que també despertava l’interès del lector “per la seva valentia i preocupació per transformar la societat”.
Així mateix, el president ha destacat “el rigor, la sensibilitat, l’equanimitat, la responsabilitat i la ironia per construir un relat” que va demostrar Torrent al llarg de la carrera professional i en la producció periodística.
Finalment, ha assenyalat que en els seus articles periodístics va demostrar “una gran sensibilitat pel seu país” i ha subratllat la defensa que va fer de la identitat valenciana i la seua contribució a “crear-ne consciència”.
El llibre està inclòs a la col·lecció Papers de Premsa de l’Institut Alfons el Magnànim

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: