Ximo Puig destaca que la gent gran “no és passat”, sinó “present i futur per a la Comunitat Valenciana”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la gent gran “no és passat”, sinó “present i futur per a la Comunitat Valenciana”, i ha defensat que, precisament per aquesta raó, han de tenir un protagonisme central en les polítiques del Consell, tot això en agraïment a l’esforç realitzat i també des de la confiança en tot allò que han d’aportar a les properes generacions.

Així ho ha indicat durant l’acte d’homenatge als jubilats i les jubilades de Sedaví organitzat pel seu Ajuntament a la localitat d’Alzira, on ha subratllat el sacrifici realitzat per la gent gran durant la pandèmia i la seva contribució decisiva al sosteniment de les famílies a temps de crisi.

Puig ha remarcat en aquest sentit el suport desplegat pel Consell a la gent gran amb la posada en marxa de mesures de caràcter social i econòmic per garantir-ne la qualitat de vida i l’accés a totes les prestacions.

Puig ha considerat prioritari mantenir el poder adquisitiu del col·lectiu, així com assegurar-ne l’accés a tots els serveis i facilitar-ne la participació en la definició de les polítiques públiques.

En aquest context, també s’ha referit a la importància d’iniciatives com la desenvolupada per la Generalitat per assegurar la continuïtat a la Comunitat Valenciana del programa de vacances de l’Imserso per a aquest hivern amb 5 milions d’euros d’ajuda.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: