Ximo Puig destaca l’alta qualitat de el Centre Municipal d’Esports de Cullera que permetrà millorar la vida dels habitants de la Ribera Baixa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat el Centre Municipal d’Esports de Cullera, en un acte organitzat per l’ajuntament d’aquest municipi i al qual també ha assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el conseller d’ educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

En el transcurs de la visita, el president ha valorat la posada en marxa d’aquestes instal·lacions esportives l’execució ha patit inconvenients burocràtics i econòmics que l’han demorat més d’una dècada.

Així mateix, Ximo Puig ha destacat l’alta qualitat d’aquest complex esportiu que es posa a disposició dels veïns de Cullera i de tota la comarca de la Ribera Baixa, i que “contribuirà a millorar la seva qualitat de vida”.

D’altra banda, el cap de l’Consell s’ha referit a el compromís del seu govern per una arquitectura bioclimàtica i sostenible, que no només contribueixi a crear espais agradables sinó que creu edificis eficients i respectuosos amb el medi ambient i integrats en el seu entorn, com és el cas de la instal·lació esportiva visitada.

El complex esportiu de Cullera disposa d’una piscina de 25 metres de longitud i una altra més petita, a més d’instal·lacions complementàries com un gimnàs, sales per a la pràctica d’altres esports, zona de spa, cafeteria i aparcament subterrani.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: