Ximo Puig destaca la necessitat de consolidar l’aliança entre la Comunitat Valenciana i les Illes Balears per a conformar una “visió integradora d’Espanya”

. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a l’esmorzar informatiu organitzat per Diari de Girona amb la presidenta de Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

En el transcurs de l’acte, el president ha al·ludit a la necessitat de consolidar l’aliança entre la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, ja que aquest acostament entre les dues comunitats autònomes contribueix a conformar una “visió integradora d’Espanya”.

En aquest sentit, Puig ha incidit que “el paper d’Espanya no pot estar circumscrit a un megacentro” ja que, segons ha explicat, “això genera manca d’equitat i enormes desigualtats territorials que acaben frustrant el gran potencial del nostre país”.

El president ha assegurat que l’agenda comuna és la superació de la pandèmia i la reactivació econòmica i social, de manera que “és moment d’aliances territorials i econòmic socials, també amb el teixit empresarial i les organitzacions sindicals, amb l’objectiu comú de superar l’actual crisi “.

Finalment, el cap de del Consell s’ha mostrat convençut que aquest estiu es produirà l’obertura d’una nova etapa en la superació de la pandèmia, al que contribuirà la nova vacuna Janssen que va a començar a inocular.

A l’acte, que s’ha celebrat al Port de València, també ha assistit el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España-

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: