Ximo Puig destaca el potencial de la Vall d’Uixó i del conjunt la Comunitat Valenciana com a pol d’atracció d’inversions industrials

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el potencial de la Vall d’Uixó i del conjunt de la Comunitat Valenciana com a pol d’atracció d’inversions industrials. En aquest sentit, ha argumentat que el paper de la Generalitat és “facilitar al màxim que no es perdi una versió positiva a cap part del territori” i ha mostrat el seu suport cap a les iniciatives que promouen la consecució de sòl de qualitat.

Així ho ha indicat durant la seva intervenció a la jornada ‘Reactivació del parc empresarial de la Vall d’Uixó’, una trobada a la qual també ha assistit el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Ximo Puig ha destacat que la indústria és “la locomotora del progrés d´una societat”, atès que “genera els recursos necessaris per mantenir l´estat de benestar”.

Per això, ha subratllat que les iniciatives que desenvolupa l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per connectar els polígons a través d’un pont suposen una “gran oportunitat” per aconseguir una “segona reindustrialització potent” del municipi. “La Vall d’Uixó vol tornar a ser un referent industrial, i està en les millors condicions per ser-ho”, ha indicat.

“Hem de ser capaços, des del sector públic, en col·laboració amb el sector privat, de fer un salt cap endavant”, perquè “ara hi ha recursos, voluntat política i capacitat d’inversió”, ha defensat el president, que s’ha referit a aquest punt a la importància de saber aprofitar els recursos procedents de la Unió Europea.

Puig també ha advocat per afavorir una “tramitació àgil” que faciliti la instal·lació d’empreses. Tal com ha defensat, com més gran sigui la capacitat de creació d’empreses, també hi haurà més capacitat de creació d’ocupació i més oportunitats per enfortir l’estat del benestar. “Que ningú s’equivoqui: sense empreses no hi ha prosperitat”, ha ressaltat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: