Ximo Puig destaca el paper “fonamental” d’un cooperativisme valencià modern i consolidat amb arrels al territori

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el paper “fonamental” per a l’economia valenciana d’un cooperativisme modern i consolidat amb arrels al territori.

El president, que ha assistit a l’assemblea de l’consell rector de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval), ha assegurat que el cooperativisme “ha superat els vells estigmes de el passat” i “està donant resposta als problemes d’aquest moment “en un món” extraordinàriament competitiu “.

Així mateix, ha explicat que el treball de l’món cooperatiu valencià “entronca amb el que es vol impulsar des del Consell” en matèria econòmica, com és “una economia de el coneixement inclusiva i vinculada a la sostenibilitat”.

perspectives econòmiques

D’altra banda, el titular d’el Consell ha s’ha referit a les dades de l’atur i afiliació a la Seguretat Social fetes públiques pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, uns indicadors que, com ha explicat Puig, “són més positius que a la resta d’Espanya “.

Així, el president ha asseverat que aquestes dades “demostren la resiliència de l’economia valenciana en una situació de gran competència i gran dificultat en els mercats exteriors”.

Segons el Ministeri de Treball, la Comunitat València és l’única autonomia d’Espanya en la que descendeix l’atur, amb una baixada de l’0,15%, a el temps que les afiliacions a la Seguretat Social van augmentar en 38.646 cotitzants a l’octubre, un 2, 05%.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: