Ximo Puig confia que se superi el 90% de l’ocupació hotelera a la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, confia que se superi el 90% de l’ocupació hotelera a la Comunitat Valenciana durant aquesta Setmana Santa, d’acord amb les bones previsions de l’activitat turística que es manegen per al pont.

El president ha mantingut un dinar amb la Germandat del Santíssim Crist del Salvador del Cabanyal i ha visitat les imatges de les confraries de la Setmana Santa Marinera de València.

Durant la visita, el responsable del Consell ha indicat que l’ocupació hotelera ja frega el 80% al litoral i el 75% a l’interior, i ha subratllat que es preveu que, amb les reserves d’última hora, s’incrementi aquest percentatge fins a assolir el 90 %.

Puig ha ressaltat la importància de tradicions populars com les associades a la Setmana Santa i ha recordat que moltes de les celebracions que tenen lloc en aquestes dates a la Comunitat Valenciana tenen una declaració nacional o internacional com a fet cultural i turístic, i, per això, ha confiat que no només es gaudeixin culturalment i religiosament, sinó que siguin també profitosa des del punt de vista econòmic.

El president ha visitat les imatges de les confraries de la Setmana Santa Marinera de València, concretament, la imatge de la Mare de Déu dels Dolors, de la Germandat dels Granaders de la Verge dels Dolors del Cabanyal; del Crist del Salvador, de la Germandat del Santíssim Crist del Salvador; i la imatge de Jesús lligat a la columna, de la Reial Confraria de Jesús a la Columna.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: