Ximo Puig anuncia l’avançament de la vacunació del tram d’edat entre 20 i 29 anys a la Comunitat Valenciana

Aquesta proxima setmana la Conselleria de Sanitat començarà a citar ja a persones d’aquestes edats en alguns departaments de salut, aquells que van més avançats. I a partir d’el 26 de juliol es generalitzarà a tots els departaments.

D’altra banda, el president també avança que aquest proper dilluns, la conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Educació mantindran una primera reunió per començar a planificar la vacunació dels joves d’entre 12 i 18 anys. Es va dissenyar el calendari de la vacunació dels joves que han de tornar als seus instituts a partir del mes de setembre.

A més, a més, el president també ha anunciat que es va a desenvolupar una ‘Operació Repesca’ de les persones de diferents grups d’edat que, per diferents motius, no es van vacunar en el seu moment. Es va a obrir una nova finestra de vacunació per 125.000 persones que tenen pendent la seva vacunació a la franja de 40 a 59 anys, als quals s’administrarà la monodosi de Janssen, i una altra per als no vacunats a la franja 60-69, a els que s’administrarà AstraZeneca.

El president ha destacat que en aquests moments el 65% dels valencians ja ha rebut com a mínim una dosi. I més de l’53% de la població ja té la pauta completa.

A més ha demanat als joves menors de 30 anys, que són ara els més afectats pel virus, així com a població en general la màxima prudència fins que assolim la immunització de grup, objectiu que cada vegada està més a prop, ha assenyalat el president .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: