Ximo Puig agraeix a l’equip femení del Valencia Basket seva gesta “en un temps en que necessitem alegries, esperança i mirar cap al futur”

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha rebut a l’equip del Valencia Basket vencedor de la competició europea Eurocup de bàsquet femení.

Durant la recepció, a la qual també ha assistit el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicente Marzà, el president ha agraït a les jugadores el títol obtingut, especialment “en un temps en que necessitem alegries, esperança i mirar cap al futur” , ha assegurat.

Així mateix, ha destacat que aquesta gesta és “fruit de l’esforç de molta gent i des de fa molt temps”, de manera que també ha volgut agrair la tasca de l’empresari Juan Roig, així com la dels directius de club i de l’equip tècnic.

El president ha assegurat que “les grans gestes mai són casualitat”, i ha realitzat un paral·lelisme entre la imatge que projecta el triomf de l’equip valencià i “la imatge que ens agradaria que reflectís el triomf de la societat valenciana en molts aspectes”.

En aquest sentit, el cap de el Consell ha instat els joves, i especialment a les joves, “a mirar-se en les esportistes que ens han fet arribar fins aquí, ja que l’únic camí és l’esforç, el treball, la constància, la persistència i creure en les possibilitats de cadascuna “.

Finalment, Puig ha lamentat que no es pugui celebrar el triomf del bàsquet femení amb els milers d’aficionats valencians, però ha assegurat que “més aviat que tard estarem junts” de nou per celebrar esdeveniments com la victòria de l’València Basket.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: