Willem Toet: “Màsters com el de Motor Sport de Florida Universitària combinen perfectament el treball acadèmic amb la professió”

L’alumnat de l’ ‘Màster en Motorsport. Enginyeria i Mecànica de Competició Florida Campos Racing ‘ha comptat aquesta setmana amb una masterclass d’un dels referents mundials en Aerodinàmica a la Fórmula 1, Willem Toet. El Aerodynamics Specialist & Sènior Sales Manager at Sauber Aerodynamik AG imparteix per segona vegada una una classe magistral sobre Aerodinàmica a l’alumnat de l’màster de Florida Universitària.

Per Toet els màsters, com el de Motorsport que l’àrea de Postgraus de Florida Universitària imparteix en col·laboració amb Campos Racing, són “molt interessants per connectar els futurs professionals amb la indústria. Combinen perfectament el treball acadèmic amb la professió, són molt efectius per a un futur desenvolupament professional i ajuden els enginyers a aprendre a treballar en la competició, amb els equips i amb els pilots “.

Aquest seminari va abordar alguns dels fonaments de l’aerodinàmica. Va cobrir diferents àmbits, i es va centrar especialment en la metodologia d’assaig en túnel de vent i correlació amb dades reals així com la simulació CFD (Computational Fluid Dynamics) com a principal eina de desenvolupament en equips de Fórmula 1, cada vegada més estesa a la resta de categories i disciplines automobilístiques.

Willem Toet va posar una àmplia varietat d’exemples i aplicacions reals en cadascuna de les seves explicacions del que va resultar molt interessant per a l’alumnat. Amb didàctica i explicativa senzilla i accessible, va fer un repàs dels conceptes bàsics i aplicació de la Aerodinàmica a la Fórmula 1.

Durant la masterclass també es van comentar alguns dels canvis que es produiran en el reglament de la F1 per a la temporada 2022. Segons va explicar Toet, es tracta de canvis que tenen l ‘ “objectiu d’afavorir que les carreres siguin més competitives”.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: