Volotea començarà a operar de nou a l’estiu i incrementa el trànsit domèstic amb l’obertura de la nova ruta Castelló de la Plana-Bilbao

La companyia espanyola Volotea començarà a operar de nou a l’estiu i incrementa el trànsit domèstic amb l’obertura de la nova ruta Castelló de la Plana – Bilbao. Aquesta nova connexió funcionarà dos dies a la setmana.

Aquesta nova ruta que connecta Castelló de la Plana amb Bilbao forma part d’un ambiciós projecte amb el qual, la companyia aèria amb major creixement d’Europa es compromet a ampliar les destinacions domèstics per a l’estiu 2020 amb el llançament de 40 noves rutes nacionals a Espanya , Itàlia, França i Grècia.

A Espanya, Volotea reforça la seva presència i ofereix 15 noves rutes, de les quals 5 són exclusives. A més, de cara a l’estiu, l’aerolínia està impulsant especialment les connexions amb les Illes Balears i Canàries. Amb aquestes noves rutes, Volotea duplica la seva oferta de rutes a Espanya i volarà a dos nous aeroports: Santiago de Compostel·la i Granada. En les seves bases d’Astúries i Bilbao, Volotea duplica la seva presència amb un segon avió en cadascuna d’elles.

“Estem molt satisfets de poder compartir la bona notícia de l’llançament de les noves rutes domèstiques, ara que els protocols de vol són cada vegada més clars, els clients recuperaran la confiança en viatjar de manera segura i saludable aquest estiu. Sabem que la majoria de els nostres clients voldran viatjar més, especialment a destinacions nacionals. Per tant, hem adaptat la nostra xarxa reforçant fortament totes les nostres connexions domèstiques a Espanya. “, ha comentat Carlos Muñoz Beraza, fundador i CEO de Volotea.

A més, de les 15 noves rutes a Espanya, Volotea inaugurarà 15 noves a França, 8 a Itàlia i 2 a Grècia. A Europa, l’aerolínia també volarà a altres 2 nous aeroports: Beauvais a França i Bolonya a Itàlia.

Els detalls complets dels nous vols estan disponibles a http://www.volotea.com.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: