Vixionar Language: Aprendre anglès amb la realitat virtual

Un dels projectes de l’alumnat de Grau LEINN de laboratori d’emprenedoria de Florida Universitària que han sorgit de el nou programa Start-up Creation és Vixionar Language. Es tracta d’un programari de realitat virtual, que permet aprendre idiomes transportant a l’usuari a qualsevol part de món. D’aquesta manera, l’aprenentatge teòric d’un idioma es converteix en experiències reals. “Amb aquest programari s’aprèn una llengua de la manera en què millor aprenen les persones, és a dir, en el context, a través de l’experiència”, comenten els emprenedors de LEINN que han desenvolupat Vixionar Language.

“Aprendre d’una manera estandarditzada, tot i que cada cervell té la seva forma d’entendre les coses en base a la seva percepció, i sota pressió i sense saber gestionar les nostres emocions produeix bloquejos en l’aprenentatge”, expliquen els creadors d’aquesta eina per aprendre idiomes.

Vixionar Language és un projecte incentivat per emprenedors de diverses àrees que tenen en comú la visió de futur d’una educació més pràctica, motivadora i vivencial. Pretén promoure un aprenentatge més dinàmic on la persona és transportada a diferents llocs de l’món on coneixerà variades cultures i gaudirà d’una experiència inoblidable.

Per aconseguir aquest objectiu els emprenedors de Grau LEINN van decidir fer ús dels últims avenços tecnològics i els descobriments científicament constatats d’una Psicologia que potencia totes les facultats mentals de l’ésser humà per rendibilitzar el seu rendiment.

El més destacat d’aquest producte és l’aprenentatge d’un idioma en temps rècord. L’usuari pot avançar d’un nivell A1 (bàsic) a un nivell B2 (mitjà / avançat) en aproximadament 6-8 mesos, amb un sistema d’aprenentatge disruptiu i innovador que compta amb els avantatges de la formació online, l’adaptabilitat i l’aprenentatge des de l’experiència, implicant les màximes àrees de cervell en l’exercici d’aprenentatge.

Vixionar NO només és aprenentatge d’idiomes. L’usuari aprèn qualsevol àrea de coneixement, per molt complicat que sigui, de la manera més efectiva, basant-se en estudis demostrats sobre com aprèn el nostre cervell: Idiomes, matemàtiques, física, psicologia, negocis, història, biologia, electrònica …

Equip de Vixionar
L’equip fundador de Vixionar Language es constitueix per Alejandro Lucas Ruiz, és el CEO (director general), qui pren decisions estratègiques i administratives que duguin a Vixionar a complir els seus objectius. Anteriorment ha emprès i ha liderat diferents equips de negocis en multitud de sectors, des de la importació i exportació, fins a l’expansió d’empreses a altres territoris.

Vicente Martínez, és el CTO (director de tecnologia) encarregat d’habilitar la innovació a través de la realitat virtual. Emprenedor incansable amb un interès genuí en les últimes tecnologies (porta més de 10 anys desenvolupant solucions informàtiques).

Matías López Corradi, és el CFO (director financer). Emprèn des de fa quatre anys, li encanta l’economia i ha desenvolupat múltiples facetes de negocis en diverses àrees diferents. La tecnologia és la seva passió i la intenta aplicar a les seves idees de negoci.

En paraules del seu CEO, “la realitat d’un projecte reeixit és l’organització de el coneixement, aglutinant els perfils adequats”, d’aquesta manera han aconseguit comptar en la plantilla de l’empresa un equip sòlid i ramificat amb l’objectiu d’arribar a totes aquelles persones que desitgin viure una experiència única i innovadora. L’empresa de Vixionar Language nascuda al laboratori emprenedor de Florida Universitària compta amb tres departaments molt específics: Màrqueting, Desenvolupament de productes i Finances, i ha comptat amb la col·laboració d’un equip d’alumnat de l’àmbit de Videojocs de Florida Universitària per a una part de l’ desenvolupament de el projecte.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: