Visita del CD Castellón al bisbe de Segorbe-Castellón

El CEO de Negoci del CD Castellón, Robin Taylor, ha visitat el Sr. Bisbe de Segorbe-Castelló, Monsenyor Sr. Casimiro López Llorente. Una visita de cortesia on Robin Taylor va poder conèixer en persona el Sr. Bisbe, i interessar-se per la tasca de l’Església Catòlica a Espanya en general ia la Diòcesi en particular.

“Realment és admirable la tasca de caritat que fan i la tasca social. Li he dit al Sr. Bisbe que compti amb el CD Castelló en tot allò que es refereix a ajudar els més necessitats”, va dir Taylor, i és que el directiu del CD Castelló té molt clar que “és una obligació del Club intentar revertir a la societat tot el suport que rebem dels nostres fans. Els nostres aficionats són persones que tenen amics, famílies que malauradament en algun moment de la seva vida es poden trobar en una situació de necessitat”.

Per la seva banda, el Sr. Bisbe va voler donar les gràcies al Club “per aquesta visita, que crec que és històrica perquè és la primera vegada que rebem el Castelló en aquesta casa, i sobretot gràcies per obrir-nos les portes perquè junts puguem desenvolupar accions que puguin ajudar les persones”. L’acte, que va transcórrer en un ambient de cordialitat, va servir també perquè Robin Taylor fes entrega de la samarreta del centenari al Bisbe ia la Diòcesi de Segorbe-Castelló.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: