Vint equips militars d’immunització reforçaran 8 departaments i 13 punts de vacunació estables

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha incorporat 20 equips mòbils militars de vacunació, desplaçats pel Ministeri de Defensa, a fi d’agilitzar i reforçar el procés d’immunització de la població valenciana en vuit departaments de salut, i en concret, la administració de dosis de reforç.

La consellera de sanitat, Ana Barceló, ha indicat que “aquests 20 equips militars se sumaran als 149 de la Conselleria de Sanitat, que ja estan immunitzant amb dosis de reforç als punts de vacunació permanents. Per tant, anem a poder agilitzar de manera considerable el procés de vacunació”.

És a dir, es tracta d’accelerar la vacunació de la dosi de reforç en les persones més grans de 60 anys, les persones que anteriorment han rebut la vacuna de Janssen (totes dues en el tram final) i el grup de població que ha estat immunitzat amb la doble pauta d’AstraZeneca.

Així, una vegada finalitzats aquests grups prioritaris, la campanya de vacunanció seguirà amb el grup de població de persones més grans de 50 anys, i posteriorment, en els més grans de 40 anys.

En aquest sentit, la consellera ha insistit en la importància d’acudir al punt de vacunació en cas de rebre una cita SMS o trucada de telèfon. “És molt important rebre la dosi de reforç i seguir protegint la població. Com sabem, la vacuna és el nostre principal aliat davant del coronavirus, a més de les mesures de protecció. Si et citen, si us plau, acudeix” ha insistit la titular de Sanitat.

Vacunadors militars a 8 departaments de salut

Els 8 departaments de salut que es reforçaran són: Vinaròs, València-Hospital Clínic, València-Arnau, València-Hospital Peset, Xàtiva. Alcoi, Oriola i Torrevella.

En concret, les localitats on estaran presents els equips mòbils militars de vacunació són: Vinarós (Llar del pensionista), Peníscola (Centre de salut), Benicarló (Centre de salut), València-Hospital Clínic, Llíria (Pavelló multiús ), Paterna (Centre de salut), València-CIPS Hospital Peset, Xàtiva (Centre de salut), Ontinyent (Centre salut), Hospital d’Alcoi, Oriola. (Centre majors Escorratel), Callosa (Ajuntament) i Hospital de Torrevieja.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: