Villanueva de Viver resisteix al gel

Villanueva de Viver ha volgut agrair l’esforç de voluntaris, alguacila, brigades forestals i bombers de el Consorci de la Diputació Provincial “gràcies als quals els nostres majors estan protegits, atesos i amb totes les seves necessitats cobertes”.

L’alcaldessa de la localitat, Amparo Pérez Benajes, ha manifestat de “incalculable valor” la “predisposició, lliurament i el cor que tots ells, sense excepció, han mostrat per resoldre qualsevol necessitat o problema que pogués requerir la nostra població”. “Només amb aquest esperit d’unió, d’ajuda mútua i de generositat s’aconsegueix donar servei en un moment crític provocat per la caiguda de les temperatures i la neu, que ha caigut en la nostra localitat com feia dècades no passava”.

Des de l’Ajuntament de Villanueva de Viver s’han organitzat per atendre compres i distribuir menjars a tots els majors de la població “prestant la deguda atenció sociosanitària bàsica en un moment com l’actual en què la nostra població és prioritat absoluta”. “Gràcies a la feina de la brigades forestals que no han descansat el cap de setmana, als bombers de la Diputació en comunicació constant per obrir carreteres i la professionalitat i entrega de la nostra alguacila, atenent problemes les 24 hores, resoldre una situació complicada com l’ pas d’aquest temporal és possible ”

Finalment, malgrat que avui està previst “que la normalitat torni al nostre municipi, demanem responsabilitat i prudència a tots per evitar caigudes o accidents per la presència de gel, tant en les teulades com als carrers”, ha explicat l’alcaldessa.

Informació i Foto: Ajuntament de Villanueva de Viver

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: