Villamalur reclama ajuts públics per poder rehabilitar el frontó

Els frontons dels pobles són en molts casos un punt de reunió i trobada, més enllà de la pràctica esportiva. És el cas de Villamalur, el batle, Juan Bautista Gimeno, ha exposat la necessitat de reformar unes instal·lacions que arribat l’estiu multipliquen la seva activitat per efecte de l’arribada de visitants i residents.

Villamalur és un poble petit de la comarca de l’Alt Millars. Amb prou feines un centenar d’habitants, els recursos escassegen però les necessitats han de ser cobertes. “Perquè per molt petit que sigui el poble, tots els seus habitants tenen els mateixos drets i necessitats que qualsevol altre veí que visqui en una gran ciutat”.

L’alcalde de Villamalur ha acompanyat la presidenta de l’PPCS, Marta Barrachina, a les instal·lacions de l’frontó amb l’objectiu d’exposar les condicions de la mateixa. Reclamen fons que els permetin fer front a la necessària millora de la infraestructura “i des de la Diputació Provincial creiem que s’hauria d’establir una línia d’ajudes que atengués aquestes necessitats”.

Per Villamalur, comptar amb recursos bàsics, com l’assistència sanitària que el PSOE ha retallat en detriment de la població, i tenir capacitat d’accedir a fons públics que permetin millorar les condicions de les instal·lacions esportives municipals, resulten “crucials”.

I en la defensa d’aquestes petites localitats i “els drets en matèria d’inversions i serveis, estarem des del PPCS per garantir el benestar i la qualitat de vida dels seus veïns”, ha assenyalat la presidenta provincial de l’PPCS i diputada provincial, Marta Barrachina.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: