Vidal: «L’alcaldessa amb la seva inacció està sent còmplice de Brancal. Marco és l’única amb potestat de decisió sobre la vicealcaldessa «

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) de l’Ajuntament de Castelló, Vicent Vidal, ha apuntat que «la decisió i el futur de la vicealcaldessa només depèn de l’alcaldessa que va ser qui la va nomenar». Així, l’edil de Cs ha insistit que «el cas Brancal és un tema de govern i no de partits i la senyora Marco és l’única amb potestat sobre la vicealcaldessa. Cada dia que passa sense cessar de les seves funcions és un dia més sent còmplice de la seva situació i cooperant, per descomptat, en la infracció dels fets «.

En aquest sentit, el portaveu adjunt ha criticat que «l’únic que pretenia la Comissió d’avui era substituir que no invalidar resolucions judicials penals i això és molt greu i Ciutadans això no jugarà». Per això, Vidal ha aclarit que «no hi ha dubtes, ni hi ha queixa o consulta que realitzar. Un jutge ha dit que la interessada està investigada per un dels supòsits que el Codi de Bon Govern considera corrupció i s’han d’aplicar les mesures que es van fixar en el mateix. Tota la resta són martingales per incomplir les pròpies normes. Res més que això «.

A més cal tenir en compte, ha apuntat Vidal que «mentre que la senyora Brancal està incomplint el Codi de Bon Govern, està percebent retribucions que no li corresponen i que des del juliol devien haver-se limitat a què i per tant, podrien existir problemes penals referents a malversació de cabals públics o prevaricació per adoptar resolució manifestament injusta «.

El regidor ha sortit de la comissió «amb la solució al problema, la creació de dos codis de bon govern, en funció del lloc que ocupen els senyors del Pacte del Grau, per a ells, equip de govern actual, que es dicti sentència ferma, i per a la resta, simple declaració de investigat, abans imputat «.

Finalment, l’edil ha exigit al bipartit que «compleixi la normativa municipal com és el Codi de Bon Govern de la mateixa manera que ho exigeix ​​als veïns perquè es predica amb l’exemple».

Informació i Foto: www.castellon.ciudadanos-cs.org

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: