Vicente Montesinos posa a disposició el CD Castellón gairebé 5 milions d’accions

‘El president del CD Castellón, Vicente Montesinos, ha presentat aquesta tarda al Menador Espai Cultural del centre de la capital de La Plana el projecte’ Sempre Orellut ‘amb l’objectiu de fer “un club únic”.

Montesinos va iniciar la seva intervenció explicant que, “després de l’arribada de Capital Albinegro al juny de 2017 i la recuperació del control accionarial de l’entitat el passat estiu, s’ha conclòs la primera fase de presa de control i canvi de model de club, el principal objectiu era redreçar la situació social, econòmica i esportiva “.

El màxim mandatari albinegre va afirmar que, en aquest moment, s’inicia la segona part del seu projecte per al CD Castelló que consisteix a tornar el Club a l’afició. “Capital Albinegro posarà a disposició del Club prop de cinc milions d’accions del CD Castelló perquè el Club les vengui. Suposa una mica més del 26% de la participació de Capital Albinegro al CD Castelló. Tots els ingressos de la venda de les accions seran per al Club, per seguir amb el projecte de portar al Castelló al futbol professional “.

A més, Vicente Montesinos ha detallat com es vendran les accions:

Els abonats de GOLS i PREFERÈNCIA podran adquirir un paquet de 300 accions a 300 euros i tindran 3 anys d’abonament.
Els abonats de TRIBUNA podran fer-se amb un paquet de 600 accions per 600 euros i tindran 3 anys d’abonament del CD Castelló.

Les accions podran comprar-se de dues formes: a través de la pàgina web del CD Castellón http://www.cdcastellon.com a la plataforma habilitada, o bé de manera presencial, a partir d’aquest dijous a la Llotja VIP de Castalia de dilluns a divendres, en horari de 10 a 14H i de 16 a 19H. Es podran comprar accions fins dijous 5 de desembre, és a dir, durant el proper mes.

El president del CD Castelló, també, va anunciar que els abonats del CD Castelló podran finançar fins a en tres anys la compra d’accions sense interessos, amb quota anual o semestral, gràcies a un acord de patrocini amb Ruralnostra, entitat bancària amb ADN Albinegro.

D’aquesta manera, ara els abonats del CD Castellón “tenen la possibilitat i l’oportunitat de ser també accionistes i ser propietaris d’un ‘trosset’ del CD Castellón, alhora que ajuden a seguir endavant amb un projecte que té com a principal objectiu celebrar el Centenari del Club al futbol professional “, ha matisat Montesinos. A més, un altre dels objectius d’aquesta operació accionarial és “fer més gran a l’entitat amb la remodelació i Museu Obert a l’Estadi Castalia, el desenvolupament d’una nova Ciutat Esportiva i seguir amb el sanejament del deute històric.

Informació i Foto: CD Castellón

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: